Opleiding EHBO

U kunt bij ons terecht voor de opleiding Eerste Hulpverlener.

De cursus start in overleg, bij voldoende deelnemers(6). De cursus wordt wekelijks gegeven door een instructeur Eerste Hulp, bijgestaan door Lotussen. Wilt u een cursus on-the-job, neem gerust contact op, we komen graag naar u toe.

Een EHBO-opleiding kost bij ons € 300,00 inclusief examengeld, lesmateriaal en oefenverbanden, evenals een jaar lidmaatschap. De helft van het lesgeld moet overgemaakt worden bij inschrijving. De andere helft moet betaald zijn voor de opleiding start. Wanneer u met 6 personen tegelijk inschrijft is er een korting van 10% op het cursusgeld.

Het rekeningnummer van de vereniging is: NL 78 RABO 0161002064

Tip: Uw zorgverzekeraar vergoedt vaak een groot deel van het bedrag voor de opleiding en soms het hele bedrag, vraag het na!

Na het behalen van het diploma kunt u, om u diploma geldig te houden, herhalingslessen volgen. Gemiddeld één keer per maand wordt er een herhalingsles gegeven om de competenties te kunnen blijven oefenen. U krijgt hiervoor een uitnodiging waarvoor u zich in kunt schrijven.

Het lidmaatschap bedraagt per jaar € 50. Dit bedrag moet voor aanvang van het nieuwe seizoen(oktober) gestort zijn op rekeningnummer: NL 78 RABO 0161002064

Tip: Uw zorgverzekeraar vergoedt vaak een groot deel van de herhalingslessen en soms het hele bedrag, vraag het na!

Alle lessen beginnen om 19.30 uur, een les op zaterdagmorgen begint om 08.30. Zorg dat u op tijd binnen bent, het hek rond de school moet op slot als wij de les beginnen. De les duurt tot maximaal 22.00 uur, op zaterdagmorgen tot 12:30 uur.

Wilt u meer informatie, schroom niet om contact op te nemen. U bent van harte welkom bij onze vereniging!

Download hier uw lesschema: