Start Opleiding EHBO

U kunt bij ons terecht voor de opleiding Eerste Hulpverlener.  De cursus start op donderdag 21 september 2017.

De cursus wordt wekelijks gegeven door Sander Sytsema, instructeur Eerste Hulp, bijgestaan door Lotussen.

De opleiding kost € 200, inclusief examengeld, lesmateriaal en oefenverbanden, evenals een jaar lidmaatschap. Het lesgeld moet overgemaakt zijn voor de opleiding start.

Rekeningnummer bank  NL 78 RABO 016.10.02.064

Na het behalen van het diploma komt u van september tot april één keer per maand terug om de competenties te blijven oefenen. U krijgt hiervoor een lesschema toegestuurd.

Het lidmaatschap bedraagt per jaar € 40.

Alle lessen beginnen om 19.30 uur. Zorg dat u op tijd aanwezig bent, het hek rond de school moet namelijk op slot als wij de les beginnen. De les duurt tot maximaal 22.00 uur.

Tip: Informeer eens bij uw zorgverzekeraar of zij (een deel van) de opleiding vergoeden.

Wilt u meer informatie, schroom niet om contact op te nemen. U bent van harte welkom bij onze vereniging!

Joke Wieman

Voorzitter EHBO vereniging Zwijndrecht