Nieuw bestuur

Vanwege gezondheidsredenen zijn beide bestuursleden gedwongen om uit hun functie te stappen.  Na vele maanden vergeefs zoeken naar nieuwe collega's is uiteindelijk besloten om de vereniging op te heffen.
Tijdens de buitengewone ledenvergadering op 30 oktober heeft totaal onverwacht een aantal leden te kennen gegeven dat zij wel een bestuursfunctie willen.
Op korte termijn zal er een overdracht plaatsvinden van alle taken.

Instructeur Coen moet om gezondheidsredenen na 27 jaar stoppen met lesgeven. Het valt de vertrekkende bestuursleden en instructeur heel zwaar om hun leden, hun vereniging, zo te moeten verlaten.
We kijken terug op een bijzonder fijne tijd en richten ons nu op een nieuwe toekomst.

Jubileum

Logo 100jaar EHBO ZwijndrechtEHBO vereniging Zwijndrecht bestaat 100 jaar en dat vieren we met een feest op het schoolplein van de ds Abr. hellenbroekschool, Rotterdamseweg.

Van 14 - 16 uur bent u en ben jij welkom!

Start Opleiding EHBO

U kunt bij ons terecht voor de opleiding Eerste Hulpverlener.  De cursus start op donderdag 21 september 2017.

De cursus wordt wekelijks gegeven door Sander Sytsema, instructeur Eerste Hulp, bijgestaan door Lotussen.

De opleiding kost € 200, inclusief examengeld, lesmateriaal en oefenverbanden, evenals een jaar lidmaatschap. Het lesgeld moet overgemaakt zijn voor de opleiding start.

Rekeningnummer bank  NL 78 RABO 016.10.02.064

Na het behalen van het diploma komt u van september tot april één keer per maand terug om de competenties te blijven oefenen. U krijgt hiervoor een lesschema toegestuurd.

Het lidmaatschap bedraagt per jaar € 40.

Alle lessen beginnen om 19.30 uur. Zorg dat u op tijd aanwezig bent, het hek rond de school moet namelijk op slot als wij de les beginnen. De les duurt tot maximaal 22.00 uur.

Tip: Informeer eens bij uw zorgverzekeraar of zij (een deel van) de opleiding vergoeden.

Wilt u meer informatie, schroom niet om contact op te nemen. U bent van harte welkom bij onze vereniging!

Joke Wieman

Voorzitter EHBO vereniging Zwijndrecht

Geslaagd!

Alle cursisten van de EHBO opleiding zijn geslaagd!

Van harte gefeliciteerd: Ron, Edwin, Kevin, Dana, Wendy, Desiree, Sandra, Ymke en Irna.

Jullie waren een geweldige groep, we hebben een fijne tijd gehad.

Erelid

Chris van der Sluis is op de jaarvergadering 2017 uitgeroepen tot erelid van de vereniging!

Nieuwe instructeur

Vanaf 1 maart 2017 heeft de vereniging een nieuwe instructeur: Sander Sytsema.  Sander is de nieuwe collega van Coen en Coby. Hij gaat de werkzaamheden van Coen overnemen zodat deze het rustiger aan kan gaan doen. We zijn hier erg blij mee en heten Sander van harte welkom!

nw instructeur s.s